MERCAT DE FITXATGES
Esports 01/02/2012

Aleksandr Hleb es desvincula del Barça

T.p.
1 min
El futbolista bielorús Aleksandr Hleb.

BARCELONA.El Barça va anunciar dimarts a la tarda que ha arribat a un acord amb el jugador Aleksandr Hleb per rescindir el seu contracte abans d'hora, ja que el lligam entre el club i el jugador bielorús s'allargava fins al 30 de juny d'aquest any. El que va ser futbolista de l'Arsenal i l'Stuttgart, de 30 anys, es va desplaçar ahir mateix fins a Grècia per incorporar-se a la disciplina de l'Olympiacos d'Ernesto Valverde, actualment segon classificat de la Lliga grega.

Hleb, de 30 anys, va signar pel club blaugrana l'estiu del 2008 procedent de l'Arsenal, encara que mai va tenir continuïtat en el conjunt barcelonista. Lesionat en un partit davant el Racing de Santander després d'una falta de Pinillos, Hleb ja no va tenir gaires més oportunitats aquella temporada. En la campanya 2009-2010 va ser cedit a l'Stuttgart de la Bundesliga, i en la següent, al Birmingham City anglès, on va patir una lesió de gravetat després de topar amb un altre exjugador del Barça, l'islandès Eidur Gudjohnsen. A principis d'aquesta temporada va signar amb el Wolfsburg una nova cessió, però el club alemany el va alliberar i ara estava sense equip.

El Barça va pagar 15 milions d'euros pel jugador a l'Arsenal en el seu moment, i ara s'estalviarà pagar el 60% de la seva fitxa durant aquests mesos en què encara tenia contracte vigent amb el club català.

stats