EURO 2018
Esports 14/10/2014

Alemanya punxa a casa i es complica la fase de classificació per ser a l'Eurocopa

Portugal respira gràcies a un gol de Cristiano Ronaldo en el darrer minut

O'Shea celebrant el gol irlandès

BarcelonaAlemanya segueix sense funcionar. Després de guanyar el Mundial, Alemanya ha encadenat una ratxa de mals resultats. L'equip de Löw ha empatat a casa 1-1 amb els irlandesos. Kroos ha fet el gol local als 70 minuts, però en la darrera jugada del partit O'Shea ha empatat. Alemanya ha sumat 4 dels 9 punts en joc, i ara ocupa la tercera posició del seu grup per darrera dels irlandesos i els polonesos. Polònia ha empatat a casa amb Escòcia (2-2), en un bon resultats dels escocesos, empatats a punts amb Alemanya.

Al grup I, amb el partit Sèrbia-Albània suspès, Portugal s'ha refet de la derrota de la primera jornada amb els albanesos en guanyar 0-1 a Dinamarca gràcies a un gol de Cristiano en el darrer minut.

Al grup E, victòries d'Hongria a Les Fèroe (0-1), dels romanesos a Finlàndia (0-2) i sorprenent derrota dels grecs a casa amb Irlanda del Nord (0-2). Irlanda del Nord lidera el grup amb 9 punts, dos més que els romanesos.