Apunts blaugranes
Esports 25/07/2011

Alexis ja és a Barcelona

Nuria García
2 min
Alexis ja és a Barcelona

El Prat, ple de xilens

Per als barcelonistes, el fitxatge d'Alexis és important, sobretot perquè és el primer de la temporada i perquè les expectatives que ha generat el jugador són altes. Però per als xilens és una autèntica bogeria, ja que és el primer compatriota que jugarà al Barça, un dels millors clubs del món. L'aeroport de Santiago de Xile estava ple d'aficionats que el volien acomiadar, i al del Prat també hi havia molts xilens que li volien donar la benvinguda.

La primera foto amb l'escut

Com tots els grans fitxatges blaugranes, quan va arribar va passar per les oficines del club només per fer-se la tradicional foto al costat de l'escut de la porta davant un núvol de fotògrafs. Les paraules se les va guardar per avui, a la roda de premsa oficial, però ahir va declarar als mitjans del club: "Vaig pensar, juntament amb la meva família, que el Barça seria un gran club per aconseguir triomfs", i va afegir: "He fitxat pel millor equip del món".

Revisió, fotos i roda de premsa

Avui serà el dia de la seva presentació oficial com a blaugrana. L'activitat començarà a les vuit del matí, a l'Hospital de Barcelona, on passarà un primer reconeixement mèdic. Més tard, a dos quarts de dotze, farà un segon reconeixement al Centre Mèdic del Barça, al Camp Nou. A dos quarts d'una està prevista la signatura del contracte i a la una del migdia hi haurà una sessió fotogràfica davant la porta d'oficines amb el president del club, Sandro Rosell. Per últim, a dos quarts de dues, Alexis Sánchez farà una roda de premsa davant els mitjans de comunicació a la sala París del Camp Nou.

Sense presentació "galàctica"

Aquesta vegada, però, no hi haurà la típica sessió de fotos sobre la gespa del Camp Nou amb la samarreta del Barça i la grada plena d'aficionats que volen veure en acció el fitxatge de la temporada. Les obres que s'estan fent per canviar la gespa tant al Camp Nou com al Miniestadi ho impedeixen.

Messi li dóna la benvinguda

El crac argentí del Barça Lionel Messi va elogiar l'arribada del xilè Alexis Sánchez a l'equip blaugrana i ha afirmat: "Alexis Sánchez és un gran reforç per al Barça. Per les seves qualitats, crec que encaixarà molt bé futbolísticament i al grup", ha dit Messi en declaracions al diari xilè La Tercera mentre està de vacances.

stats