MUNDIAL 2014
Esports 03/06/2012

Xile, amb Alexis Sánchez jugant els 90 minuts, guanya a Bolívia en les eliminatòries per ser al Mundial

Amb gols d'Aranguiz i Vidal, Xile ha guanyat als 3.600 metres de La Paz amb un gran partit del jugador blaugrana

T.p.
Alexis Sánchez, en acció durant el Bolívia-Xile

BarcelonaLa selecció xilena de Claudio Borghi camina amb pas ferm cap al Mundial del 2014. Els xilens s'han fet fort a La Paz, aconseguint derrotar per 0-2 els bolivians a casa seva malgrat jugar a 3.600 metres d'alçada. Xile ha patit de valent durant els primers minuts però després d'unes jugades d'atac locals s'ha posat 0-1 abans del descans gràcies al primer gol amb al selecció d'Aranguiz, jugador de l'Universidad de Xile.

A la segona part, amb una gran actuació d'Alexis Sánchez, Xile ha sentenciat amb un gran gol d'Arturo Vidal. Alexis ha jugat els 90 minuts i ha rebut un munt de faltes, forçant l'expulsió de Luís Gutierrez. Xile suma ara 9 punts, després de la seva primera victòria lluny de Santiago, on ha derrotat els peruans i els paraguaians. Ara, les dues derrotes que sum a les eliminatòries per ser al Mundial les ha encaixat als estadis d'Argentina i Uruguai, els dos desplaçaments més complicats.

Bolívia: Vaca, Méndez, Gutierrez, Vargas, Rivero, Flores, Arce, Cardozo (Campos, 61'), Chumacero, Andaverus (Pedriel, 69') i Pena (Escobar, 73')

Xile: Contreras, González, Alexis Sánchez, Vidal, Suazo (Toro, 79'), Rojas, Mati Fernández (Figueroa, 73'), Mena, Araguiz (Leal, 87') i Diaz.

Gols: 0-1 (44') Aranguiz i 0-2 (82') Vidal