MUNDIAL 2014
Esports 16/11/2011

El blaugrana Alexis Sánchez juga els 90 minuts amb la selecció de Xile

La selecció de Xile ha derrotat per 2 a 0 la del Paraguai en un partit de classificació per ser al Mundial, amb Alexis jugant tot el partit

Alexis, en acció contra el Paraguai

BarcelonaXile ha superat el Paraguai per 2 a 0 en un partit on Claudio Borghi s'hi jugava molt després de la derrota al camp de l'Uruguai per 4 a 0. El blaugrana s'ha mostrat força actiu i ha protagonitzant bones accions, com amb un xut al minut 9 o una jugada individual en que ha deixat pel terra a tres rivals.

Ara, la defensa de la albiroja s'ha mostrat força expeditiva amb Alexis. El primer gol ha arribat al minut 27, a la sortida d'un córner llançat per Matías Fernández i que ha rematat Contreras. Xile ha sentenciat el partit al minut 87, després d'una rematada de Matías Campos que ha rebotat en un defensa i que ha acabat enganyant el porter Barreto.

Malgrat haver caigut derrotada a Buenos Aires i Montevideo, Xile ha sumat sis dels primers 12 punts possibles a la fase de classificació, la millor arrencada en la història dels xilens en les fases de classificació. Xile viu una crisi interna des de que Borghi va apartar cinc jugadors per arribar tard a la selecció, però suma un triomf balsàmic ja que ara gaudirà de calma fins el proper juny del 2012, quan tornen les eliminatòries.