MUNDIAL 2014
Esports 12/10/2013

Alexis marca dos gols amb Xile en el partit en que Colòmbia es classifica pel Mundial (3-3)

Els xilens necessiten un punt per ser al proper Mundial i el poden aconseguir dimarts

T.p.

BarcelonaAlexis Sánchez ha marcat dos gols en l'empat de la selecció xilena a terres colombianes en el partit de les eliminatòries de classificació al Mundial del 2014. Amb aquest empat, Xile queda a un sol punt de classificar-se. El proper dimarts, en la darrera jornada, Xile rep l'Equador i l'empat classifica a les dues seleccions.

El partit ha estat preciós. Xile ha jugat un primer temps magnífic. Arturo Vidal ha fet el 0-1 després d'un penal, i acte seguit Alexis ha fet dos gols en dues aparicions pel mig, fent de fals nou. El Xile de Jorge Sampaoli ha arribat al descans guanyant per 0-3 després de fer miques als colombians.

A la segona part però, ha arribar la reacció colombiana. L'equip 'cafetero' necessitava un punt per classificar-se pel Mundial i ha lluitat amb coratge. Xile s'ha quedat amb 10 i dos penals, un molt protestat, han permès als locals empatar amb dos gols de Falcao (3-3).

Colòmbia es converteix en la segona selecció de l'Amèrica del Sur després d'Argentina. Els argentins per cert, han derrotat el Perú per 3-1 sense Messi i Mascherano, lesionats. Xile i Equador poden certificar dimarts el seu bitllet per ser al Mundial. L'Uruguai en canvi, ha perdut a Quito (1-0) i segurament serà l'equip que haurà de jugar un play-off final per ser al Brasil, en aquest cas contra Jordània.