RUGBI
Esports 27/11/2010

Els "All blacks" tanquen la gira europea sense conèixer la derrota

La selecció de rugbi de Nova Zelanda han guanyat els quatre partits jugats a terres britàniques. Els "All blacks" tornen a casa sense conèixer la derrota.

Redacció
1 min
Dan Carter, estrella dels "All Blacks"

BarcelonaEls homes entrenats per Graham Henry consoliden així la seva condició de favorits de cara al proper mundial, que organitzen precisament ells el proper setembre del 2011. Noza Zelanda, que ja havia derrotat abans els escocesos (3-49), els irlandesos (18-38) i els anglesos (16-26), han conquerit el Millenium Stadium de Cardiff (25-37).

Els vigents campions del Torneig de les Tres nacions sumen així la seva tercera gira per les Illes Britàniques en que guanyen tots els partits jugats. El triomf sobre els gal·lesos va arribar gràcies a cinc assaigs: dos de Gear, un de Muliaina, un de Toeava i un d'Afoa. El capità i gran estrella Dan Cartes de la seva part, va convertir tres xuts a pals i dos cops de càstig. Carter supera de pas els 1.118 punts de l'anglès Johny Wilkinson en partits "tests". Els gal·lesos de la seva part, sumen ja 24 partits consecutius sense poder derrotar els "all blacks".

També ahir, els anglesos no van poder aturar els vigents campions del món, Sud-àfrica, a l'estadi de Twickenham (11-21). Els "springbooks", que arribaven al sud de Londres després de ser derrotats a Escòcia, recuperen així part del crèdit perdut. Precisament els escocesos van patir per derrotar Samoa: 19 a 16.

En el darrer dels partits jugats ahir entre les potències d'Europa i aquelles de l'hemisferi sud, Austràlia es va passejar a Paris davant d'una França que no ha firmat uns bons "tests". Els wallabies van ser derrotats per un clar 16 a 59. O'Connor, tranformant gairebé tots els xuts a pals, va ser l'executor d'una França que es va acomiadar entre xiulets.

stats