SEGONA DIVISIÓ
Esports 08/02/2013

El Sabadell cau golejat al camp d'un Almeria que camina amb pas ferm cap a Primera (5-1)

L'equip local es consolida en la segona posició després de superar en tot moment un equip arlequinat sense espurna

BarcelonaMal partit del Sabadell al camp de l'Almeria, equip que es consolida en la segona posició per darrere l'Elx. L'equip local ha superat en tot moment un Sabadell amb problemes en defensa –aquesta setmana s'ha lesionat Toño per sis mesos. Ja als dos minuts de joc l'àrbitre ha anul·lat un gol legal de Charles. L'exdavanter del Còrdova però, ha marcat dos minuts més tard amb l'ajuda d'Òscar Ramírez. La reacció arlequinada ha arribat amb 10 minuts de domini català i dues ocasions prou clares, però de mica en mica l'Almeria s'ha imposat i Corona ha fet el 2-0 després d'un rebuig de Nauzet.

A la segona part, Tiago ha sentenciat el partit ràpidament amb el 3-0 amb un cop de cap, i després Ramírez ha vist la vermella en cometre penal per mans. Soriano no ha fallat per fer el 4-0. Amb 10 homes el Sabadell ha marcat el seu gol en una jugada desafortunada del local Christian, però de nou Charles ha tancat la festa local amb el 5-1 final.