Esports 01/09/2012

Álvaro Vázquez se'n va al Getafe

Álvaro Vázquez fa les maletes i se'n va al Getafe les pròximes quatre temporades. L'últim dia del mercat de fitxatges és frenètic, amb molts moviments, però no es mouen grans quantitats de diners.

Martí Molina
2 min
Álvaro Vázquez  se'n va al Getafe

BARCELONA.Després de molts dies d'estira-i-arronsa, ahir es va acabar el culebró entre Álvaro Vázquez i l'Espanyol. Finalment, el davanter barceloní va fer les maletes i va fitxar pel Getafe per quatre temporades. Era un secret a veus que va fer-se oficial l'últim dia del mercat de fitxatges.

Álvaro tenia encara un any de contracte amb el club blanc-i-blau, i l'entitat periquita li havia ofert la renovació, però les pretensions econòmiques del davanter no es corresponien amb la proposta del club. A més, tot plegat s'havia enterbolit arran de la denúncia que va interposar el jugador per impagament.

Ahir a la tarda els dos equips van fer oficial l'acord, tot i que no van donar a conèixer la xifra que n'ha pagat el club madrileny. No va ser l'única operació de l'Espanyol, ja que els blanc-i-blaus van cedir el francès Thievy al Las Palmas (2a Divisió) per una temporada. El davanter, format al filial periquito, no comptava per al tècnic Mauricio Pochettino.

Cessions i fitxatges 'low cost'

L'últim dia del mercat de fitxatges va ser frenètic. Això sí, no es van moure grans quantitats de diners. La gran majoria d'operacions que es van tancar, sobretot a la Lliga, van ser cessions o fitxatges low cost .

Un dels clubs que més es va moure va ser el Màlaga. Els de Pellegrini, que debuten a la Champions, van tancar els fitxatges del davanter Roque Santa Cruz (Manchester City) i del defensa Onyewu (Sporting de Portugal). A més, els malaguenys també van negociar per Oriol Romeu (Chelsea), tot i que el traspàs no es va acabar tancant.

A última hora també va entrar en escena el Reial Madrid. Lass Diarra va negociar amb l'Anzhi rus per abandonar el club blanc, que va buscar la cessió d'Essien (Chelsea) com a recanvi al mig del camp. Tanmateix, en el moment de tancar aquesta edició, no s'havia fet oficial.

El fitxatge que sí que es va completar va ser el de l'exblaugrana Giovani dos Santos, que deixa el Tottenham per anar al Mallorca. Mentre el Llevant va incorporar l'italià Massimo Volta, cedit una temporada pel Sampdoria de Gènova.

I a Segona Divisió, el Girona va tancar la incorporació de Cristian Urbistondo Txiki , per una temporada, provinent del Cartagena. El defensa de 33 anys ja va defensar la samarreta gironina entre els anys 2002 i 2004.

stats