Esports 15/06/2019

Coutinho marca dos gols en el debut del Brasil a la Copa Amèrica (3-0)

Els brasilers han patit per foradar la defensa boliviana

T.p.

BarcelonaPhilippe Coutinho, gràcies a un penal en el minut 50 decretat amb l'ajuda del VAR, i a un segon gol tres minuts després, ha obert el camí del Brasil en el primer partit de la Copa Amèrica, contra Bolívia.

Everton, davanter del Grêmio, ha marcat el 3-0 definitiu en un partit en què els amfitrions no han acabat de jugar bé. Sense el lesionat Neymar, el Brasil ha patit per obrir la defensa boliviana en el primer partit d'un torneig que els brasilers no guanyen des de l'any 2007. "Haurà de ser el col·lectiu qui hi ajudi, sense Neymar. Els debuts sempre costen molt, era important guanyar", ha dit Coutinho al final del partit.

El Brasil ha sortit amb optimisme però el primer temps s'ha convertit en un exercici frustrant de centrar pilotes. A la segona part, unes mans xiulades gràcies al VAR han permès a Coutinho marcar de penal. Poc després, una gran assistència de Firmino ha significat el 2-0, obra també del jugador del Barça.

Després de superar Bolívia, el Brasil jugarà el segon partit del seu grup contra Veneçuela, el 18 de juny a Salvador de Bahia, i acabarà contra el Perú, a São Paulo el 22 de juny.