L’EXAMEN DE “LA TDP” INCAPACITAT NEYMAR EUSEBIO

Anàlisi Ricard Torquemada

La incapacitat del Barça en la primera meitat és preocupant. El resultat i estar a sis punts del Madrid no és significatiu, però el partit sí. Crea molta preocupació. Ja no és el que ha triat jugar sinó que ho va fer malament. El pla no es pot executar tan malament. Els tres jugadors de dalt treballen poc, però han de treballar una mica. Em va preocupar la crisi d’angoixa que va patir l’equip amb la pilota. Hi va haver un problema greu de joc.

El Barça va salvar un punt perquè Neymar va jugar 15 o 20 minuts molt bons i va guanyar els seus duels individuals quan l’equip blaugrana no n’estava guanyant cap. No va fer una bona primera meitat i en alguns moments va tenir falta d’intensitat, no va llegir bé el partit i no va ajudar defensivament com caldria, però va rescatar el Barça i la jugada de gol va ser espectacular. Va salvar un punt.

Parlar del partit i no referir-nos a Eusebio i a la Reial Societat és injust perquè li van passar per sobre al Barça. L’equip local va ser espectacular. Qui sigui de la Reial Societat se n’ha de sentir orgullós. Sap què vol fer i com ho vol fer, és un equip ambiciós, atrevit, proposa al voltant de la pilota, vol dominar, vol ser protagonista, amb possessió és profund, i sense, agressiu i intens, no deixa de créixer.

Més continguts de