Barça

L'examen de 'La TDP'

Anàlisi del partit entre l'Osasuna i el Barça

Els laterals
Sergi Roberto i Jordi Alba van tenir molta influència en el resultat. Van generar amplitud i profunditat, i quan els laterals sumen en atac els jugadors que van per dins també tenen més espais. De Sergi Roberto no només en destaca l’arribada, també l’inici, perquè va trencar moltes línies de pressió i va generar superioritat numèrica per al Barça. I Jordi Alba, més precís, va llegir molt bé les dues centrades de gol.

Riquesa en atac
El partit del Barça en atac va ser completíssim. Amb Iniesta prop de la pilota, i l’ajuda d’Arda o de Denis, l’equip va trobar els laterals per fora i Messi per dins, Suárez va despenjar pilotes d’esquena a porteria, va tenir l’opció de les transicions i el primer gol el va generar Busquets. Sovint simplifiquem els recursos en atac, i al Sadar el Barça va demostrar exuberància. Un gran senyal, ja que així és gairebé impossible d’aturar.

Busquets
Va fer un molt bon partit contra el Madrid i ahir va fer el millor de la temporada. El fet que jugui Iniesta el fa estar més protegit. Busquets va estar gairebé perfecte. En defensa sempre va anar a l’ajuda, va guanyar les pilotes dividides i es va imposar en l’emergència. Va ser ràpid mentalment i va fer circular la pilota amb precisió, sempre amb l’opció correcta. Va filtrar moltes passades a Messi, i va participar en els seus dos gols.

Més continguts de