L'EXAMEN DE "LA TDP"
Esports 12/02/2012

Anàlisi Ricard Torquemada

Ricard Torquemada
1 min
Pessic / Alexis

RETRATAT PIQUÉ

Va sortir a les fotos dels tres gols, no com a únic responsable, però sí per no ser el millor auxili. En el primer per no reaccionar amb intensitat en la desmarcada de Leka, en el segon per no corregir la seva posició en la centrada lateral de Cejudo, i en el tercer per no ajudar amb desesperació a la centrada de Nino. El partit li va passar per sobre.

REVITALITZANT CUENCA

Va reestimular el partit amb orgull, maduresa, i un gran sentit tàctic en totes les assignatures. Va injectar amplitud, va estar segur i decidit en la presa de decisions, atrevit en l'un contra un, verinós en les centrades, profund i intens en la pressió. Va creure sempre en la remuntada, i va canviar el ritme de partit, va escollir bé el joc interior i va ser l'opció d'atac més fiable.

PESSIC ALEXIS

Va jugar com a 9 petit i va tenir dificultats per estar connectat a la resta de l'equip. Va buscar profunditat amb moviments verticals, oferint-se com a receptor a l'espai, però no va trobar prou química amb els passadors. No es va rendir mai, va disputar totes les pilotes en el cos a cos i va estimular la pressió. Va competir fins al final amb l'espatlla tocada.

PUNXÓ SERGI ROBERTO

Va demostrar maduresa i va reaccionar a les dificultats com un jugador fet. Va llegir perfectament els espais en l'atac posicional per infiltrar-se darrere dels mig centres i expressar-se de manera esmolada. Va estar intens en totes les pilotes dividides i aèries. Només li va faltar més atreviment en la finalització. Ahir va fer un pas endavant en la seva carrera dins el Barça.

stats