L'EXAMEN DE 'LA TDP'
Esports 22/04/2012

Anàlisi Ricard Torquemada

Ricard Torquemada
2 min

DESBOCAT PUYOL

Va viure la primera part amb una sobreexcitació poc aconsellable per ser precís. Va estar intuïtiu i ràpid en l'anticipació, intel·ligent en la interceptació de les línies de passada i efectiu en la defensa en el cos a cos, però no va poder completar totes aquestes propostes per la falta de precisió. No va estar precís quan va tenir la pilota, com en el primer gol, quan no va reaccionar prou ràpid en l'emergència després que Valdés refusés el cop de cap. En la segona part es va equilibrar emocionalment, va estar molt més segur en el refús i menys pessigat pel contraatac del Madrid. Va patir molt.

BIFACIAL THIAGO

Va estar diferent en la fase ofensiva que en la defensiva. Va estar diferent en la primera part que en la segona. Va començar nerviós i accelerat en la circulació, fet que va castigar la precisió i va obrir els dubtes defensius estimulant el contraatac del Madrid. En canvi, va tenir molta disciplina tàctica en el treball defensiu. Va ocupar bé les línies de passada, va auxiliar bé les ajudes defensives, es va multiplicar en la transició i va estar orgullós i intens.A la segona part va fer un pas endavant, va prendre decisions equilibrades i va fer una gran passada a Tello. Aquests partits li han de servir per madurar.

REBEL INIESTA

No va acceptar la inèrcia negativa i va assumir la responsabilitat amb autoritat i amb els galons futbolístics que representa. Com a interior ample va canviar el ritme amb acceleracions en la conducció i passades verticals per castigar l'esquena d'Arbeloa i va encarar l'un contra un per injectar desequilibri permanentment. La voluntat de rebel·lió va penalitzar la seva habitual precisió, va fer errades en passades fàcils i va tenir pèrdues poc habituals. Tot i això, no va girar la cara al partit i va seguir participant-hi. Va tenir un gran orgull competitiu.

stats