L'EXAMEN DE 'LA TDP'
Esports 25/04/2012

Anàlisi Ricard Torquemada

Ricard Torquemada
1 min
Frustrat Messi

CASTIGAT BUSQUETS

El futbol no li va retornar el que ell li va reclamar. Va ser protagonista en els dos capítols productius del partit: serè en la rematada del primer gol i desequilibrant en la recuperació del segon. Va estar atent en la correcció dels espais i agressiu en la recuperació. Va repartir la passada amb paciència però no va ser verinós en profunditat.

ABANDONAT ALEXIS SÁNCHEZ

Va fer una primera part majúscula en què va completar els millors minuts de la seva petita història blaugrana. Es va infiltrar entre línies, va oferir associacions i va tenir el cap fred en el segon gol. En la segona part l'equip el va abandonar en el joc entre línies. Va interpretar molt bé el joc de 9 petit.

INTERMITENT INIESTA

No va tenir la continuïtat que es mereixia la semifinal. Va començar per fora però es va voler infiltrar entre línies per ser més desequilibrant, però no ho va aconseguir. A la segona part va anar de la dreta cap a dins per obrir passadissos exteriors per a la pujada d'Alves. Ho va fer amb sentit tàctic, però sense poder superar el cara a cara ni fer passades interiors.

FRUSTRAT MESSI

Va jugar el pitjor partit com a blaugrana, i no l'oblidarà mai. Va fallar amb la dreta als primers minuts, i després un cara a cara amb l'esquerra. Una dinàmica negativa que no va poder capgirar. Precipitat en l'atac, accelerant quan calia pausa i omplint-se d'impotència a mesura que avançava el partit. I en el penal, el passat li va pesar més que un futur il·lusionant.

stats