L'EXAMEN DE "LA TDP"
Esports 16/09/2012

Anàlisi Ricard Torquemada

Ricard Torquemada
1 min

EXCEL·LENT THIAGO

Va estar mig aturat tot l'estiu i ahir va tornar a tenir minuts sense cap ritme de competició, però va completar una obra majúscula. Equilibri entre atreviment i responsabilitat. Li va faltar convicció i sort per rematar l'obra amb un gol. Només va jugar una hora per exigències del guió, però mereix un qualificatiu de luxe.

NOTABLE CESC FÀBREGAS

Va tornar a somriure al camp, a passar-s'ho bé, a sentir-se important, a transmetre desequilibri i a llegir el partit amb una ment privilegiada, sobretot com a fals 9 . Es va oferir entre línies, va alimentar els extrems per estimular-los, va desafiar els centrals, va arribar amb conduccions atrevides, va estirar desmarcades profundes i va iniciar la pressió.

APROVAT DEFENSA

Tot l'equip va complir amb les obligacions tàctiques defensives de totes les línies amb concentració, intensitat i continuïtat. Els davanters van encadenar pressions llargues, els migcampistes van llegir bé les línies de passada per recuperar possessions i els defenses es van mostrar inflexibles en l'anticipació i el repartiment d'ajudes defensives. Tothom es va implicar en el treball defensiu.

'CUM LAUDE' TITO VILANOVA

No es va arronsar per les baixes, ni per la dificultat d'atacar un equip tan ordenat com el Getafe, i va prendre decisions tan arriscades com antinaturals per marcar el rumb tàctic ofensiu i corregir les dificultats eternes que el Barça té contra rivals que saturen el centre del camp. Una lectura rodona d'inici, una gran direcció i un encert impagable en el moment dels canvis.

stats