12/11/2012

Anàlisi Ricard Torquemada

1 min
Anàlisi Ricard Torquemada

EXCEL·LENT LA PRESSIÓ

L'actitud i la passió defensiva del Barça en la primera meitat va recordar els millors capítols de l'equip, que va atacar ordenat i amb paciència i va mantenir-se agrupat en el joc de posició per pressionar després de la pèrdua. El Mallorca es va sentir ofegat i aixafat pels atacs llargs d'un Barça que va sentir-se animat per Busquets.

NOTABLE TELLO PROFUND

No va estar encertat en la finalització de les jugades, però el valor de la profunditat de Cristian Tello és immens, molt transcendent. Quan juga, els migcampistes tenen clara la seva referència en amplitud i l'equip és més atrevit quan connecta amb ell, al peu o a l'espai. La seva gambada és llarga i potent, i va seleccionar bé les jugades.

APROVAT PIQUÉ

Gerard Piqué no va notar gens la inactivitat i va ser contundent en l'emergència, insubornable en el joc aeri, intel·ligent i calculador en la protecció de l'esquena i molt precís en la sortida, en el repartiment de la pilota i en l'eliminació de la primera línia de pressió del Mallorca. La seva presència aporta intangibles, com ara que el Barça pugui jugar lluny de la porteria.

SUSPENS REACCIÓ LOCAL

El Barça va convidar el Mallorca a ficar-se en el partit en el primer quart d'hora de la segona part. Va sortir fred, menys intens en la pressió i menys rigorós amb la possessió, i va crear-se un problema amb els dos gols de l'equip de Caparrós i dos córners en contra, tot i ser en accions aïllades. Comença a pesar una mica la incapacitat de tancar un partit amb la porteria a zero, que consolida la confiança.

stats