13/12/2012

Anàlisi Ricard Torquemada

1 min

INCONFORMISTA MESSI

Tant li és si juga un partit oficial o amistós: no deixa escapar ni un minut per divertir-se. Va estar connectat, va desequil·librar, va oferir-se entre línies, va buscar passades a l'espai, va pressionar i després de dos gols encara va buscar el tercer. Ell no falla mai i no va decebre ni els companys ni els que el van anar a veure a Còrdova.

INSUBORNABLE VILLA

Va mostrar maduresa, força mental i orgull futbolístic per oblidar-se de les últimes absències. Va alimentar de profunditat l'equip amb constants desmarcades i va regalar a Messi el primer gol, a més de pressionar sempre sense descans. Però no va marcar, ja que en alguns capítols el va trair un mal control i en d'altres la rematada.

SILENCIÓS THIAGO

Ja s'ha fet gran i cada dia exhibeix més la seva capacitat per participar del govern del partit amb la màxima capacitat. Va oferir-se sense treva tant quan el partit s'encallava als primers minuts com en l'elaboració a la segona part a camp rival. Va ser valent, generós i segur, i va assumir la direcció de l'equip en algunes fases en què va permetre que Xavi descansés. Tot un luxe.

SOSPITÓS INDIVIDUALITATS

L'equip va competir com sempre en l'aspecte col·lectiu, amb orgull i intensitat. Però alguns futbolistes van patir per tenir una versió amb la pilota al mateix nivell de la seva feina per a l'equip. Va passar, per exemple, amb Pinto al primer temps. I també van tenir problemes Song, Villa i Pedro. Segur, com van denunciar els protagonistes, que la pilota hi va influir. Però aquests situacions van omplir d'obstacles l'obra.

stats