Publicitat
Publicitat

RUGBI - SIS NACIONS

Anglaterra dóna la sorpresa contra França a Le Crunch

Anglaterra va superar de manera inesperada França (22-24), a qui va deixar sense opcions al Sis Nacions. Els anglesos, que ara són els únics que poden prendre el títol a la selecció de Gal·les, van sortir amb més intensitat al primer temps i van aconseguir una renda al descans que acabaria sent insalvable pels locals, tot i jugar millor a la represa. El partit va ser molt igualat i es va decidir en la recta final.

Els dos equips havien de guanyar el partit disputat a l'Stade de France si volien continuar amb alguna opció per seguir optant a la victòria final en aquesta edició del Sis Nacions a falta de disputar l'última jornada la setmana vinent. A més a més, Anglaterra volia revenjar-se del partit dels quarts de final de la passada Copa del Món, quan França va derrotar Anglaterra de manera contundent i va obrir una ferida que va provocar tota una revolució a la selecció anglesa, que va comportar el canvi de tècnic, de diversos jugadors i fins i tot d'estil de joc.

Quan només falta una jornada, Gal·les ho té tot de cara per guanyar el torneig i el grand slam . Perquè Anglaterra s'endugui el Sis Nacions, els anglesos haurien de guanyar Irlanda per més de 40 punts de diferència a l'última jornada i esperar la imprevisible punxada de Gal·les, que rebrà una França que ja no es juga res al Millenium Stadium.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT