WATERPOLO
Esports 07/02/2015

Anni Espar porta el CN Sabadell a la final de Copa contra un magnífic CN Mataró

Les mataronines gairebé aturen al gran favorit però han decidit els cinc gols d'Espar

El CN Sabadell ha guanyat a la piscina del Sant Andreu

BarcelonaEl CN Sabadell-Astrapool jugarà la final de la Copa de la Reina de waterpolo femení contra el CN Sant Andreu després de derrotar el CN Mataró-La Sirena per 7-6. El duel entre els dos primers classificats de la lliga no ha defraudat, però les vallesanes, campiones de les set darreres edicions de la Copa, han imposat la seva experiència malgrat la baixa de Jennifer Pareja. Anni Espar, amb cinc gols, ha aconseguit decidir un partit que gairebé empata l'equip de Florin Bonca.

El primer quart ha estat molt igualat, amb les mataronines marcant primer gràcies a Clara Cambray quan el Sabadell defensava en inferioritat per l'exclusió a Anni Espar. Just en el següent atac, la jugadora holandesa Dagmar Rixt ha empatat amb una mica de sort, ja que el seu llançament ha tocat al pal i el cap de la portera abans d'entrenar. Anni Espar s'ha encarregat de fer el segon gol de les jugadores de Nani Guiu i Maica Garcia, en superioritat, ha fet el 3-1.

El segon quart ha estat molt disputat, amb les defenses imposant-se fins que Laura Lopez, amb paciència, ha marcat el 2-3. La resposta ha arribat amb una contra d'Anni Espar (2-4), però abans del descans Ona Meseguer ha donat una gran assistència a Cambray (3-4). Amb aquest resultat s'ha arribat al descans.

Al tercer quart, el CN Sabadell s'ha deixat portar pel talent d'Anni Espar, autora de dos gols, un d'ells de penal, però Ona Meseguer ha marcat en superioritat un gol clar per mantenir dins del partit el Mataró (6-4). Al darrer quart, Anni Espar ha seguit a la seva, marcant el 7-4. Laura López, de penal, ha fet el 7-5 i en una contra, Cambray ha donat emoció al partit amb el 7-6 amb cinc minuts per jugar. El Sabadell però, ha aconseguit endur-se el triomf malgrat un llançament al pal del Mataró.