PRIMERA DIVISIÓ
Esports 15/12/2012

Mourinho i el membres del departament de Comunicació del Madrid escridassen un periodista de Radio Marca

Segons informen diferents mitjans, el periodista Anton Meana ha estat cridat a una sala on Mourinho l'ha atacat verbalment durant més de 20 minuts

Ara
1 min
José Mourinho, a la banqueta del Santiago Bernabéu

MadridAl final de la roda de premsa prèvia al partit contra l'Espanyol, el responsable de comunicació del Madrid Carlos Carbajosa ha cridat el periodista de Radio Marca Anton Meana, a qui no han deixat preguntar abans, i l'ha fet passar a una sala on s'ha reunit amb dos membres més del servei de Comunicació, els senyors Camino i Porrero, Mourinho, el seu ajudant Silvino Louro i Luis Campos, un membre del cos tècnic. Durant més de 20 minuts aquestes sis persones han recriminat a Meana les seves preguntes, que consideren contràries als interessos del Madrid, amb crits que es podien sentir des de la sala de premsa. Segons alguns testimonis, s'han arribat a sentir insults.

Meana no ha fet declaracions i ha preferit reunir-se amb els responsables de la seva ràdio, però altres mitjans com la Cope han informat de la picabaralla. Mourinho ja no va voler respondre a una pregunta de Meana aquesta setmana a Vigo.

stats