Esports 22/04/2012

Aquest cop no poden remuntar el primer gol blanc

A. Solé

BARCELONAAquest era el quart clàssic de la temporada en què el Reial Madrid aconseguia posar-se pel davant en el marcador amb el primer gol del partit, i era el primer cop que aconseguia guanyar-lo. En el partit d'anada de la Supercopa d'Espanya a l'agost al Bernabéu va marcar primer el Madrid, i van acabar 2-2. Després va venir el partit de la primera volta de la Lliga a Madrid, en què Benzema va marcar en el minut 1, i els blaugranes van acabar vencent per 1-3. I la tercera remuntada va ser en el partit d'anada dels quarts de final de la Copa del Rei al gener, en què també es va avançar el Madrid però el Barça va capgirar el marcador amb l'1-2 final. Ahir, quan va sortir Alexis al camp i va empatar el partit, semblava que seria la quarta remuntada, però no va poder ser per culpa del ràpid 1-2 de Cristiano.

Aquesta temporada, en els 58 partits disputats en totes les competicions, al Barça li han marcat el primer gol del partit en contra 14 vegades, i només ha acabat guanyat el partit cinc cops, n'ha empatat cinc, i n'ha perdut quatre, comptant el d'ahir. De fet, al Camp Nou només dos equip han marcat primer, el Milan en la fase de grups de la Champions (2-2) i ahir el Madrid (1-2).