Esports 25/09/2015

L'Argentina escombra els georgians i impressiona en el Mundial de rugbi (54-9)

Argentina ha derrotat els georgians

Una excel·lent segona meitat ha permès a l'Argentina escombrar Geòrgia (54-9), sumar la seva primera victòria al Mundial de rugbi d'Anglaterra i mantenir intactes les seves opcions d'avançar a quarts de final. Els 'pumas' necessitaven un triomf per seguir vius en el torneig després de l'ensopegada contra Nova Zelanda (26-16) de diumenge passat i per dedicar-lo al seu company Mariano Galarza, sancionat amb nou partits per la Federació Internacional.

Els 'lelos', per la seva banda, després de sorprendre Tonga (17-10) en el seu debut mundialista, arribaven a Gloucester carregats de moral, però han aguantat fins al descans (14-9). Tomás Cubelli i després Juan Imhoff, després d'una gran combinació amb De la Fuente, han anotat dos assajos en quatre minuts a la segona part que han decidit el partit.

L'Argentina arriba fins als cinc punts i ascendeix fins a la segona posició del grup C, a quatre del líder, Nova Zelanda, que dijous es va imposar amb contundència a una feble Namíbia per 58-14.