FUTBOL INTERNACIONAL
Esports 16/04/2013

El Bayern es classifica per a la final de la Copa golejant per 6-1 el Wolsfburg i aspira al triplet

Mario Gómez ha marcat tres gols en 10 minuts per sentenciar la semifinal

Arjen Robben i Xherdan Shaqiri celebren un gol del Bayern

BarcelonaEl Bayern aspira al triplet. El rival del Barça ha derrotat el Wolfsburg per 6-1 a l'Allianz Arena i jugarà la final de Copa contra el guanyador del duel Stuttgart-Friburg. Heynckes ha jugat amb un equip ple de titulars, amb la novetat de Contento al lateral on sol jugar Alaba. L'equip bavarès, ja campió de la lliga alemanya, no ha ofert la seva millor versió contra un Wolfsburg que ha aconseguit tenir la pilota durant bona part del partit. Els locals, però, han sigut letals amb les contres i als 30 minuts de joc el resultat ja era de 2-0 amb gols de Mandzukic i Robben. Abans del descans el brasiler Diego ha superat Neuer amb un preciós gol per posar el 2-1.

A la segona part el suís Shaqiri ha sentenciat la semifinal amb un bon xut. El Wolfsburg, tocat, ha intentat reaccionar però Heynckes ha mogut la banqueta donant entrada a Mario Gómez. I el davanter fill d'espanyols ha fet tres gols en 10 minuts per sentenciar la semifinal.

Bayern 6-1 Wolfsburg:

Bayern: Neuer, Lahm, van Buyten, Dante, Contento, Javi Martinez, Schweinsteiger, Robben (Rafinha, 74'), T. Müller (Luiz Gustavo, 63'), Shaqiri i Mandzukic (Gomez, 77')

Wolfsburg: Benaglio, Fagner (Dost, 62'), Naldo , Madlung , Rodriguez, Medojevic, Polak (Träsch, 73'), Hasebe, Diego, Vieirinha i Olic (Helmes, 73')

Gols: 1-0 Mandzukic (7'), 2-0 Robbem (35'), 2-1 Diego (45'), 3-1 Shaqiri (51'), 4-1 Gómez (80'), 5-1 Gómez (83') i 6-1 Gómez (86')