PRIMERA DIVISIÓ
Esports 14/08/2012

Astiazarán: "Aquest cap de setmana tenim futbol als horaris anunciats"

L'Assemblea General s'ha celebrat amb representants de tots els clubs de Primera i Segona

Efe
2 min

MadridEl president de la Lliga de Futbol Professional (LFP), José Luis Astiazarán, ha assegurat avui, després de l'Assemblea General extraordinària dels clubs de Primera i Segona Divisió, que la Lliga 2012-2013 començarà el proper cap de setmana, tal i com estava previst. "Hem estat parlant durant força temps de temes importants. Hem posat damunt la taula les qüestions que tenim entre mans. Hem parlat de les qüestions de la pròpia Lliga i de les retransmissions de televisió. Hi haurà partits aquest cap de setmana que se celebraran en l'horari previst ", ha dit Astiazarán.

L'Assemblea General extraordinària de la Lliga de Futbol Professional (LFP) s'ha fet avui amb la presència del president del Consell Superior d'Esports (CSD), Miguel Cardenal, i de representants dels tretze clubs disconformes amb el repartiment dels ingressos pels drets televisius .

La reunió va ser convocada després precisament que aquests clubs -Athletic de Bilbao, Atlètic de Madrid, Betis, Celta, Espanyol, Getafe, Granada, Mallorca, Osasuna, Rayo Vallecano, Reial Societat, Sevilla i Saragossa- van demanar a la LFP que se celebrés una Junta de Primera Divisió, en la qual haurien tingut la majoria, per debatre i aprovar les seves demandes. L'organisme que presideix José Luis Astiazarán, però, va considerar que els assumptes que els clubs pretenien discutir -a més de la gestió dels drets audiovisuals, protesten pels horaris fixats per les tres primeres jornades de lliga- eren competència de l'Assemblea General , en la qual també participen els vint clubs de Segona Divisió. Encara que els "rebels" van arribar a plantejar no assistir per aquest motiu a la reunió d'avui -que el president del Sevilla, José María del Nido, va qualificar ahir mateix de "falta de respecte impressionant" -, finalment sí han fet acte de presència a l'Assemblea General , on s'ha vist un representant del club sevillà.

L'anunci del president del CSD que estaria present en l'Assemblea ha estat també determinant perquè la majoria dels clubs assisteixin, confiant que la seva mediació pogués solucionar el conflicte.

stats