HANDBOL
Esports 13/12/2014

El Barça també guanya a la pista de l'Ademar (37-43)

Les defenses no han pogut aturar els atacants en un partit ple de gols

BarcelonaEl Barça i l'Ademar han jugat un partit ple de gols, partit que podria ser la final de la copa Asobal la propera setmana, ja que els dos juguen les semifinals, sortejades al descans, contra el Naturhouse i el Fraikin Granollers.

L'escassa aportació d'ambdues porteries, especialment la local, que ha aconseguit la primera aturada als dotze minuts, ha propiciat un marcador molt gruixut. Des del primer instant s'ha vist que els dos equips, lluny de precaucions defensives, volien fer gols.

Els locals han manat els primers minuts, però mica en mica l'equip de Xavi Pascual s'ha escapat per cinc gols (16-21). A la represa, el panorama no ha canviat gens. L'escassa intensitat, sobretot a la banda català, es posava de manifest en una dada per a l'anàlisi, ja que fins a quatre penes màximes han estat aturades.

L'Ademar fins i tot ha fet somiar a la seva afició (28-30), però només calia que un Sarmiento infal·lible continués fetn gols o que Sigurdsson continués a la seva per portar la renda a la màxima diferència, sis gols, fins al definitiu 37-43.

37 - Abanca Ademar (18+19): Biosca (Llamazares); Carrillo (7, 1p), Silva (5), Richi Díez (-), Almeida (2), Aguirrezabalaga (4), Kristensen (5, 1 p), Vejin (9), Dimitrevsky (1), Piñeiro (2), Mellado (-), Rodrigo Pérez (1), Jaime Fernández (-), Borja Fernández (-), Eduardo Fernández (1).

43 - FC Barcelona (22+21): Saric (Pérez de Vargas); Sigurdsson (10), Karabatic (6), Rutenka (3, 1 p), Entrerríos (6), Gurbindo (4), Saubich (3); Sorhaindo (2), Lazarov (3), Sarmiento (6), Ariño (-), Virán Morros (-).

Àrbitres: Álvarez Mata i Bustamante López. Dos minuts a Dimitrevsky, Piñeiro, Kristensen, Entrerríos, Sorhaindo i Sirgudsson.

Marcador cada cinc minuts: 5-3, 7-7, 10-12, 12-15, 15-18, 18-22 (descans), 22-27, 28-30, 30-35, 32-38, 36-41, 37-43 (final)