PRIMERA DIVISIÓ
Esports 02/05/2014

L'Athletic guanya a Vallecas i s'assegura jugar la propera temporada la Champions (0-3)

L'equip d'Ernesto Valverde aconsegueix de forma matemàtica la quarta posició

De Marcos, celebrant el segon gol de l'Athletic a Vallecas

BarcelonaMés de 8.000 aficionats de l'Athletic han acompanyat l'equip basc a Vallecas en el partit en que els homes d'Ernesto Valverde s'han assegurat de forma matemàtica la quarta posició. L'Athletic ha golejat el Rayo Vallecano per 0-3 i d'aquesta forma, la propera temporada tornarà a la Lliga de Campions, malgrat que haurà de jugar la fase prèvia.

El partit ha començat amb 15 minuts de retard ja que l'afició del Rayo ha llançat a la gespa centenars de papers per celebrar la salvació del seu equip. El partit s'ha jugat en mig d'un clima festiu entre dues aficions agermanades amb coses per celebrar. San José, rematant un córner (20'), ha fet el primer gol dels bascos i De Marcos ha fet el segon abans del descans (30'), gol que ha acabat amb un munt d'aficionats de l'Athletic pel terra després de veure com cedia una tanca de seguretat.

A la segona part, Ander Herrera ha marcat el 0-3 definitiu amb un gran llançament de falta (75').