PRIMERA DIVISIÓ
Esports 31/10/2013

L'Elx veu com l'Athletic aixeca un partit que perdia 0-2 i acaba empatant

L'Athletic ha reaccionat i gairebé guanya el partit en els darrers minuts

BarcelonaBon partit de futbol a San Mamés. L'Elx ha sumat un nou punt després de veure com els bascos aconseguia empatar un duel que entrada la segona part anava 0-2. Lombán, exjugador del Barça B, ha marcat en els primers minuts de partit i l'Elx s'ha aprofitat dels nervis dels locals per no patir gaire durant bona part de la primera part. Mica en mica però, els homes de Valverde, amb un Munian molt actiu, han anat creant perill.

A la segona part Muniain ha fallat una clara ocasió de gol, i acte seguit Aaron Ñiguez, en una errada defensiva de l'Athletic, ha fet el 0-2 (48'). Amb el suport de la seva afició, l'Athletic ha tornat el cop ràpid gràcies a Susaeta.

El partit s'ha convertit en un setge dels locals i Aduriz ha fet el 2-2 de cap. Fins els darrers minuts, l'Elx ha patit de valent, amb un Toquero molt desafortunat fallant dues ocasions de gol molt clares.