NATACIÓ

Més de 650 nedadors participaran a la 87a travessia del Port de Barcelona

La prova és organitzada cada any pel Club Atlètic Barceloneta

Més de 650 nedadors participaran aquest diumenge a la 87 edició de la travessia al Port de Barcelona que el Club Natació Atlètic Barceloneta organitza amb motiu de les festes de la Mercè. Davant l'absència del campió de 2013, Yerai Lebón, el nedador del club organitzador Antonio Arroyo buscarà repetir la victòria en categoria absoluta aconseguida el 2012, mentre que en la categoria femenina la vigent campiona de la prova, Núria Ciuró (CN Sant Andreu), defensarà el títol.

Les proves en la categoria absoluta (2.200 metres), màster, infantil i menors (1.000 metres) tindran com a sortida i arribada al Portal de la Pau, just davant del monument de Colom, mentre que al mateix punt arribaran els participants amb discapacitat (400 metres).

La travessia donarà el tret de sortida a les 9.30 hores amb la prova de les persones amb discapacitat i s'allargarà fins a les 10.30, quan els participants de la categoria absoluta saltaran a l'aigua per completar les dues voltes al circuit (2.200 metres) en menys de 45 minuts

Més continguts de