EL CLUB BLANC VISITA AVUI EL GETAFE
Esports 03/01/2011

Augmenta la crisi del '9' al Madrid

José Mourinho veu com s'està quedant sense efectius a la davantera del seu equip. El tècnic portuguès insisteix en la incorporació d'un nou davanter, però no en vol parlar amb la premsa obertament.

Adrià Soldevila
2 min
Mourinho té un greu problema amb la zona ofensiva del seu equip, però no vol expressar davant la premsa la necessitat d'incorporar un nou davanter.

BARCELONA.El Reial Madrid continua tenint problemes amb els homes de la línia ofensiva. Ara mateix tot sembla indicar que Gonzalo Higuaín haurà de passar pel quiròfan en breus, per ser operat de la seva lesió, cosa que el tindrà de baixa aproximadament tres mesos, com ahir va indicar l'entrenador blanc, José Mourinho.

En la roda de premsa, el portuguès va semblar molest amb "algun il·luminat que va parlar de la possibilitat de recuperació sense cirurgia" i que ara "un altre cop els il·luminats han canviat d'opinió i Higuaín ha de ser operat". Al tècnic del conjunt blanc li van preguntar per la necessitat d'incorporar un davanter centre durant aquest mercat d'hivern, però va saber defensar-se insistint que amb la lesió de Kaká va aconseguir donar importància als jugadors disponibles, parlant poc del brasiler i no convertint la seva lesió en una excusa. Segons Mourinho, "ara no s'ha de parlar i sí donar confiança a la gent que hi és". Tot i això, el tècnic portuguès està pressionant els dirigents del conjunt blanc per a la incorporació d'un davanter centre a les seves files, jugador que demana des de principi de temporada i que ara, amb la lesió d'Higuaín, es fa més necessari. L'hèrnia discal del Pipita deixa el Madrid amb un sol davanter pur, Karim Benzema, que estarà obligat a continuar sent titular i el referent en punta del conjunt blanc.

Pel que fa al partit, Mourinho ja va desvelar els onze que formaran l'equip titular, amb només els canvis obligats a la defensa, on jugarà amb Ramos i Albiol.

El brasiler Kaká ha entrat a la convocatòria pel partit del Getafe per primera vegada aquesta temporada, encara que "no està ni prop de ser titular, només de donar quinze o vint minuts de superqualitat", va aclarir Mourinho. El brasiler no juga a futbol des que la selecció del Brasil va quedar eliminada del Mundial, cosa que suma exactament sis mesos i un dia que el jugador ha estat fora els terrenys de joc.

stats