Esports 24/04/2012

Avui es posen a la venda les últimes entrades per anar al Camp Nou

àlex Gozalbo
2 min
Aficionats del Barça animant durant el clàssic.

BARCELONA.Un total de 99.252 espectadors van animar el Barça contra el Reial Madrid i, tot i que el partit és entre setmana, el club vol aconseguir un ambient semblant en el decisiu duel d'aquest vespre contra el Chelsea. L'equip que entrena Pep Guardiola necessita remuntar el gol que el conjunt anglès porta d'avantatge per accedir a la seva quarta final de Lliga de Campions en les últimes set temporades.

El club blaugrana obrirà avui un tercer i últim procés de venda d'entrades per al partit de les semifinals de la Lliga de Campions amb les localitats que provinguin del Seient Lliure. La disponibilitat anirà fluctuant a cada moment, segons el ritme d'alliberacions fetes. Les entrades només es podran comprar per internet. L'entitat avisa que es podrà adquirir un màxim de dues entrades per persona. Hi ha un descompte del 5% sobre la primera entrada per als socis que encara no n'hagin adquirit cap en els processos anteriors.

El Barça-Chelsea, que serà emès en directe per La 1 de TVE, tindrà 824 professionals acreditats entre redactors, fotògrafs, comentaristes, càmeres i tècnics. Al Camp Nou hi haurà representats 199 mitjans de comunicació de fins a 28 països diferents.

Crida dels Almogàvers

La Penya Almogàvers fa una crida a tots els socis del Barça que vagin al camp perquè portin les seves bufandes i les estenguin a la sortida dels jugadors. Després de la derrota contra el Reial Madrid, el Barça necessita tot el suport de la seva afició i per això els Almogàvers volen que el Camp Nou protagonitzi el bufandeig més gran que s'hagi vist mai.

La intenció de l'agrupació és que el Camp Nou s'assembli per un dia a estadis mítics com Anfield Road, Celtic Park o Luigi Ferraris, on és habitual veure milers de bufandes animant els equips locals a la sortida dels futbolistes.

stats