SEGONA DIVISIÓ B
Esports 14/05/2012

El potent Tenerife, rival del Badalona al play-off d'ascens a Segona A

El Badalona de Manolo Márquez s'haurà de veure les cares amb uns dels favorits a l'ascens a la primera fase del play-off d'ascens a Segona A.

Ara
1 min

BarcelonaEn el sorteig fet avui a la Ciutat esportiva de Las Rozas de la RFEF, el Badalona, quart classificat del Grup III, ha vist com quedava emparellats amb l'equip de Tenerife, que lluita per tornar a Segona A. El partit d'anada serà aquest proper cap de setmana a Badalona. L'equip de Manolo Márquez, que juga per segon any consecutiu el play-off, necessita superar tres eliminatòries per pujar a Segona A.

Els quatre campions dels quatre grups de Segona B han quedat emparellats en dues eliminatòries on el guanyador ja puja. El duel estrella serà el Cadis-Reial Madrid Castilla. L'Atlètic Balears ha vist com la sort li somriu ja que jugarà contra el Mirandés amb la tornada a casa. Els equips que perdin aquesta eliminatòria encara poden somiar amb l'ascens, doncs entraran al sorteig de la segona fase de play-off juntament amb els guanyadors de les eliminatòries entre els altres equips, entre ells el guanyador del Badalona-Tenerife. Els emparellaments són aquests:

Ruta dels campions:

Cadis-Reial Madrid Castilla

Mirandés-Atlètic Balears

Ruta de play-off:

Huracan València-Lucena

Badalona-Tenerife

Amorebieta-Linense

Jaén-Ponferradina

Lugo-Eibar

Albacete-Oriola

stats