FUTBOL

Els fitxatges més destacats de les últimes hores del mercat

Arbeloa jugarà al West Ham i Mario Balotelli al Niça de la lliga francesa

Arbeloa, al West Ham / WEST HAM

L'última jornada del mercat de fitxatges d'estiu ha deixat algunes operacions destacables. Mario Balotelli, per exemple, l'italià que no fa tant costava més de 30 milions, ha acabat al Niça francès amb un traspàs que no ha costat ni un euro. I Jack Wilshere, titular a l'Arsenal no fa tant tampoc, jugarà cedit al Bournemouth.

L'espanyol Arbeloa, exjugador del Madrid, jugarà finalment al West Ham United de Londres. Arbeloa torna a la Premier –va jugar al Liverpool– convertit en un dels noms fitxats pels 'hammers', que també han fitxat el davanter italià de la Juve Zaza.

El Leicester, campió de la Premier, s'ha gastat 30 milions en el davanter algerià de l'Sporting de Portugal Slimani, convertit en el fitxatge més car de la història dels 'foxes'.

Un dels equips que s'ha reforçat més a última hora és el València. Després de vendre jugadors com Alcácer, Mustafi o André Gomes, ha incorporat futbolistes com els defenses Mangala, Garay i Meré en unes últimes hores frenètiques. A més, el blaugrana Munir va arribar ahir, i se suma als fitxatges de Nani o Montoya.