EUROCOPA
Esports 29/06/2012

Balotelli va jugar tres partits amb el Cadet B del Barça el 2006, i va marcar vuit gols

L'estrella del partit de semifinals de l'Eurocopa va realitzar una prova per entrar al futbol base blaugrana

T.p.
1 min
Balotelli, quan va fer una prova amb el Barça

BarcelonaEl juny del 2006 Mario Balotelli va fer una prova amb els cadets del Barça, i va jugar tres partits amb el Cadet B i va marcar vuit gols. El Barça va demanar poder fitxar el jove jugador italià, però el seu representant va demanar una xifra econòmica massa alta i el club va decidir rebutjar la possibilitat.

Balotelli tenia llavors 16 anys i ja cridava l'atenció. Havia debutat amb 15 anyets al Lumezzane, un equip modest que jugava a la Serie C1 (l'equivalent a Segona B), i va marcar ja el dia del seu debut i va esdevenir la figura clau en la salvació d'aquest equip. Balotelli havia jugat tot just 10 partits amb el primer equip d'aquest club però ja s'havia guanyat el dret de ser provat per grans clubs. I només les pretensions econòmiques van provocar que no acabés al Barça o la Premier (va parlar amb el Tottenham i el Liverpool). L'Inter va decidir pagar la xifra demanada, i el 2006 Balotelli va fitxar per l'equip milanès.

Com recordava el diari 'Sport' en el seu moment, Balotelli va jugar aquells partits amb el Barça al costat de Marc Bartra i un Thiago Alcántara que va impressionar l'italià, que sempre defensa que Thiago és un dels millors jugadors d'Europa.

stats