LLIGA DE CAMPIONS
Esports 04/12/2012

Vilanova dóna descans a Xavi, Iniesta, Mascherano, Alba, Cesc i Pedro contra el Benfica

Messi si jugarà contra els portuguesos en un partit on pot igualar el rècord de gols en un sol any de Gerd Müller

Ara
1 min

BarcelonaTito Vilanova dóna descans a molts jugadors del primer equip de cara al partit contra el Benfica, partit on el Barça ja ha fet tota la feina però on els portuguesos necessiten guanyar per classificar-se com a segons de grup. El tècnic català deixa fora de la llista Xavi, Iniesta, Mascherano, Alba, Cesc i Pedro, però convoca un Messi que en cas de fer un gol igualaria el rècord de gols en un any natural de Gerd Müller. Vilanova ha cridat sis jugadors del filial per jugar contra el Benfica: Deulofeu, Tello, Sergi Roberto, Planas, Sergi Gómez i Rafinha.

La llista complerta de convocats és: Valdés, Pinto, Piqué, Puyol, Villa, Messi, Thiago, Jonathan dos Santos, Sergio Busquets, Montoya, Adriano, Song, Sergi Gómez, Deulofeu, Sergi Roberto, Planas, Rafinha i Tello.

El Barça s'ha exercitat aquest matí a la Ciutat Esportiva, els primers 15 minuts oberts als mitjans, en lloc de fer-ho a la tarda i a l'Estadi, com és habitual.En la sessió preparatòria s'han entrenat tots els disponibles, excepte Andrés Iniesta, que ha fet treball de recuperació al gimnàs, i Jordi Alba, que ha treballat al marge del grup damunt la gespa. Per la seva banda, els lesionats Dani Alves, Alexis, Bartra i Abidal han fet recuperació al camp. Els jugadors convocats es concentraran aquest vespre. Està previst que l'equip surti del Camp Nou a les 20.15 hores camí cap a l'hotel W de Barcelona. I dimecres al matí tornaran a l'Estadi per fer una última sessió preparatòria abans de rebre el Benfica. L'entrenament serà a les 12 del migdia a porta tancada.

stats