COPA DEL REI D'HOQUEI
Esports 21/02/2012

Tecnol Reus-Barça, duel estrella dels quarts de final de la Copa del Rei

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha acollit el sorteig del quadre de competició de la Copa del Rei d'hoquei sobre patins que tindrà lloc en aquesta ciutat de l'1 al 4 del mes de març

Ara
1 min

BarcelonaEl campionat enfrontarà els vuit primers classificats de l'OK Lliga. L'acte del sorteig ha estat presidit per Carmelo Paniagua, president de la RFEP, Neus Lloveras, alcaldessa de Vilanova i la Geltrú; i Jaume Esteve, president de l'Associació de Clubs d'Hoquei sobre Patins.

El partit més destacat dels quarts de final serà el que es jugarà el divendres entre el FC Barcelona i Tecnol Reus. També en divendres es disputarà el CP Vilanova-Shum Grup Maestre, un interessant partit entre els equips revelació de la primera volta i que tindrà com a atractius, d'una banda, el fet de tractar l'equip amfitrió i, d'altra, els molts jugadors del Shum que l'any passat militaven en el conjunt de Vilanova. Dijous es disputaran els dos primers partits. El Coinasa Liceo - Moritz Vendrell i el CE Noia Freixenet - Sather Blanes. Els horaris dels partits es confirmaran en funció de les televisions.

Dijous 1 de febrer:

Coinasa Liceo-Moritz Vendrell

Noia Freixenet-Sather Blanes

Divendres 2 de febrer:

Tecnol Reus-Barça

Vilanova-Shum Grup Maestre

stats