EURO 2016
Esports 15/11/2014

Busquets i Pedro marquen en el triomf d'Espanya contra Bielorússia (3-0)

Piqué i Jordi Alba han jugat els 90 minuts a Huelva en un partit on Isco ha brillat

Espanya, celebrant el gol de Busquets

La selecció espanyola ha aconseguit el segon triomf de la fase de classificació de la propera Eurocopa, en golejar Bielorússia per 3-0 a Huelva. Amb quatre jugadors del Barça titulars (Piqué, Alba, Pedro i Busquets), l'equip de Vicente Del Bosque ha decidit el partit gràcies a dos xuts fora de l'àrea. Primer, Isco ha fet un gol increïble en xutar a l'escaire. I poc després, Busquets, amb un xut desviat per un defensa, ha fet pujar el 2-0 al marcador del Nuevo Colombino. Busquets ha estat substituït al descans per Soriano, del Vila-real, un dels debutants.

A la segona part Espanya no ha patit en cap moment, aconseguint el tercer gol en una gran jugada col·lectiva amb assistència de Juanfrán i gol de Pedro. El canari ha xutat al pal en els darrers minuts del partit. Amb moltes baixes al mig del camp, Espanya ha jugat de sortida amb Casillas, Juanfran, Piqué, Sergio Ramos, Jordi Alba, Busquets, Koke, Cazorla, Isco, Pedro i Alcácer. Kiko Casilla, porter de l'Espanyol, no ha jugat ni un minut. Callejón, exjugador de l'Espanyol i el Madrid, ha entrat per Cazorla als 70 minuts i en els darrers minuts l'estadi ha ovacionat Isco, substituït per Morata, davanter de la Juventus.

Espanya suma 9 punts després de 4 partits, els mateixos que Ucraïna. Els ucraïnesos no fan fallat a Luxemburg (0-3). El grup el liderat Eslovàquia amb 12 punts sobre 12 possibles. Els eslovacs han derrotat els macedonis per 0-2.