AMISTOSOS DE SELECCIONS
Esports 29/02/2012

Set jugadors del Barça juguen en l'exhibició de Soldado amb Espanya (5-0)

La selecció espanyola ha golejat Veneçuela amb comoditat a Màlaga, amb tres gols de Soldado. Iniesta i Silva han fet els altres

Amorebieta i Iniesta, durant el Veneçuela-Espanya

BarcelonaLa selecció espanyola ha golejat per 5-0 a Veneçuela en una exhibició d'Andrés Iniesta i David Silva a La Rosaleda. Set jugadors del Barça han jugat a Màlaga, quatre d'ells (Busquets, Piqué, Iniesta i Cesc) de titulars. Busquets i Piqué han jugat els 90 minuts, i Thiago, Xavi i Puyol han entrat a la segona part.

Espanya salta al camp a divertir i als pocs minuts ja ha deixat un cop de cap al travesser de Sergio Ramos. Triangulacions ràpides pel centre que cansen al rival. Ruptura per banda esquerra del "correcaminos" Jordi Alba. L'hereu de Joan Capdevila per l'europeu. La màgia d'Iniesta es sumava amb la de Silva. Cada connexió dels dos pot tenir un resultat inesperat. A elles es va sumar Cesc Fàbregas. El substitut avui de Xavi Hernández que va assistir a dos gols. Iniesta i Silva van fer els dos primers gols, abans del descans.

A la segona part, Del Bosque va fer canvis i va donar entrada a Soldado, autor de tres gols. A més, va fallar un penal. El seleccionador tenia un nou sistema de provar. Defensa de tres-com l'habitual de Pep Guardiola al Barça-amb Puyol, Piqué i Arbeloa. Poc van haver de defensar. A Veneçuela se li van acabar les forces en quedar en inferioritat numèrica. Amorebieta va veure la vermella al fer caure Soldado quan anava a marcar.

Espanya 5-0 Veneçuela

Espanya: Casillas; Arbeloa, Sergio Ramos (Puyol, m.61), Piqué, Jordi Alba; Busquets, Xabi Alonso (Xavi, m.61); Iniesta (Cazorla, m.46), Cesc (Muniain, m. 75), Silva (Navas, m.61), i Llorente (Soldado, m.46).

Veneçuela: Dani Hernández, Roberto Rosario, Amorebieta, Vizcarrondo, Quijada (Rolf Feltsher, m.72); Julio Álvarez (Alex González, m.61), Tomàs Rincon, Mea Vitali (Flors, m 81), Arango (Greco , m.88); Miku (Túñez, m.66) i Rondón (Frank Feltsher, m.78).

Gols: 1-0, m.37: Iniesta. 2-0, m.40: Silva. 3-0, m.49: Soldado. 4-0, m.54: Soldado. 5-0, m.85: Soldado.