FUTBOL SALA
Esports 07/11/2014

El Barça de futbol sala goleja a la pista del Prone Lugo (2-10)

Al descans el resultat era de 2-2, però els homes de Marc Carmona no han perdonat

BarcelonaEl Barça de futbol sala s'ha imposat per 2-10 al Prone Lugo FS en el partit corresponent a la novena jornada de Lliga. D'aquesta manera, els homes de Marc Carmona tanquen una setmana rodona en què han golejat dos equips gallecs a domicili, primer a la copa a la pista del Misteiro Bembrive i ara en lliga, dins d'una autèntica marató de partits oficials.

Dyego ha fet el 0-1 però ràpidament Javi Río i Iago Rodríguez han posat el 2-1 en el minut 13 de partit. Però en la següent jugada del 2-1, ha arribat el 2-2 obra de Bateria. A la segona part, el Barça ha posat la directa amb gols de Wilde, Lozano i Rafa Usín en els primers quatre minuts. Amb el 2-5 al marcador els locals han apostat pel porter-jugador. L'aposta ha sortit malament i el Barça l'ha aprofitat per fer cinc dianes més en el tram final de partit, obra de Wilde, Lozano, Batería, Ferrao i Saad.