BARÇA

"Sóc un escàndol de tio": Gerard Piqué en 10 frases seves

Gerard Piqué mai deixa indiferents els socis del Barça quan parla. Abans de rebre el Chelsea ho ha fet de nou i ha deixat clar que "per sobre de tot sóc del Barça. Era a la final de París, malgrat que jugava al Manchester United, animant. He nascut en aquest estadi i el club és més important que qualsevol jugador"

Piqué ha protagonitzat algunes de les rodes de premsa més recordades durant els darrers anys, amb titulars on s'allunya dels tòpics. La seva darrera roda de premsa és un bon exemple. Aquest és un recull de 10 de les frases més destacades dels darrers anys.

1. "Hi ha gent que el seu treball és aquest", sobre l'agressió de Pepe a Messi.

2. "Guardiola hauria de marxar del país si parlés com Mourinho".

3. "No sé si sóc guapo, però diuen que m'assemblo a la meva mare, i la meva mare és guapíssima. I, sí, jo vaig jugar contra el Madrid la nit del 2-6 i vaig fer un gol. Sempre he dit que sóc un escàndol de tio! ".

4. "Des de petit he estat culer. Sempre anava a veure els partits al Camp Nou. És un equip que significa molt per a mi. Estic molt orgullós d'això i espero defensar aquests colors molts anys".

5. "L'Espanyol, fa dos anys, va fer perdre una Lliga al Barça empatant al Camp Nou, i estaven molt contents celebrant els gols. Si baixen a Segona, em serà absolutament igual".

6. "Sincerament, Mourinho està destrossant el futbol espanyol".

7. "Al United passen coses increïbles. Als jugadors se'ls permetia menjar el que volien, i cal recordar que la dieta anglesa és tan dolenta com la gent diu. Cada dues setmanes una màquina verificava la quantitat de greix corporal, i em sorprèn que cap dels jugadors trenqués la màquina a causa de la quantitat d'hamburgueses i cervesa que prenien".

8. "Nosaltres juguem pels moments feliços, com el d'Abidal aixecant la copa a Wembley".

9. "Al Barça ni ens droguem ni comprem àrbitres. Només juguem".

10. "El més Important és el Barça, no jo".