BÀSQUET

El Barça Lassa incorporarà durant dos mesos l'aler Jonathan Holmes

Ara era agent lliure i arriba per reforçar un equip castigat per les lesions, com la de Víctor Claver

El Barça ha anunciat un principi d'acord per incorporar a l'equip Jonathan Holmes, jugador de 23 anys i 2,03 m, per reforçar-lo després de les lesions patides les últimes setmanes. Les dues parts han arribat a un principi d’acord per a la incorporació de l’aler-pivot nord-americà per als pròxims 2 mesos, amb opció de seguir fins al final de la temporada 2016-2017.

El jugador de Texas va jugar durant 4 temporades amb els Longhorns de la Universitat de Texas, però no va ser escollit al ' draft' de la NBA del 2015. Posteriorment va jugar amb els Boston Celtics a la NBA Summer League de Las Vegas, amb una mitjana de 12,2 punts i 5,6 rebots en els 8 partits que va disputar. El 13 d'agost va fitxar per Los Angeles Lakers, però no va tenir oportunitats i ara era agent lliure.

L'última lesió del Barça Lassa és la que Víctor Claver va patir durant el partit a la pista del Maccabi de Tel Aviv, a l’escafoide de la mà esquerra. El Barça ha informat que el jugador serà intervingut aquest divendres a la tarda i el temps de baixa aproximat serà d’unes 4 setmanes.