HANDBOL
Esports 27/02/2013

El Barça Intersport visita la complicada pista del BM Aragó als quarts de final de la Copa del Rei d'handbol

Xavi Pascual ha advertit als jugadors blaugranes de la dificultat del partit d'aquest dimecres a la nit (20:45h) ja que considera que els aragonesos "arriben en un gran moment de forma"

Efe
2 min
El Barça Intersport visita la complicada pista del BM Aragó

BarcelonaEl Barça Intersport visita aquest dimecres a la nit (20:45 hores) la sempre complicada pista del BM Aragó, en el partit corresponent a l'anada dels quart de final de la Copa del Rei d'handbol. Els blaugranes, conscients de la dificultat de jugar a al Pavelló Príncep Felip de Saragossa, buscaran la victòria per afrontar el xoc de tornada amb més tranquil·litat, que es jugarà el 27 de març al Palau Blaugrana. El vencedor de l'eliminatòria passarà a disputar la Final a Quatre que es disputarà el 4 i 5 de maig en una seu encara per determinar.

El tècnic blaugrana, Xavi Pascual, disposa de tota la plantilla al complet, fins i tot amb el pivot suec Magnus Jernemyr i l'extrem dret Martin Stranovski, els quals van haver de descansar el dissabte davant el Port Sagunt. En la Copa es permeten setze jugadors sèniors en l'acta i, per tant, no serà necessari que doni descans a cap jugador en la rotació.

Pascual no es fia d'un rival molt agressiu en la seva pista i recorda la difícil victòria que van aconseguir als vuitens de final (a partit únic) en la pista de l'Anaitasuna de Pamplona (20-33).

Els precedents però, conviden a ser optimistes. En les dues temporades anteriors els blaugranes havien guanyat per la mínima (31-32 la 2010-11 i 29-31 la 2011-12) al Pavelló Príncep Felip, mentre que aquesta temporada el triomf va ser clar (24-32). Tot i això, el Barça sap que l'equip aragonès no li posarà les coses fàcils.

El BM Aragó és cinquè en Lliga Asobal, ja que després d'un començament irregular, especialment en la seva pista, on va patir dues derrotes inesperades davant el Vila d'Aranda (20-22) i Osca (24-29), els homes de Mariano Ortega han tingut una progressió ascendent. L'Atlètic de Madrid va empatar 'in extremis' (24-24). D'aquesta manera, a part de les dues derrotes a l'inici, només el Barça ha estat capaç de guanyar al seu camp.

stats