Esports 12/12/2011

Guardiola: "El Madrid és el millor equip del segle XX"

El tècnic blaugrana demana als seus jugadors que no perdin "aquesta oportunitat" de guanyar el Mundial de Clubs. L'equip té festa fins demà al migdia, després del primer entrenament a Yokohama

Ara
2 min
Guardiola

BarcelonaL'entrenador del Futbol Club Barcelona, Josep Guardiola, ha dit en la roda de premsa d'aquest dilluns al Japó que el Reial Madrid "és el millor equip del segle XX" i que el Barça i l'equip blanc "estan sempre molt a prop l'un de l'altre".

Per Guardiola, no hi ha tanta diferència entre els dos equips, i en la compareixença després del primer entrenament de l'equip en terres nipones ha afegit que "hem tingut la sort de guanyar-los en els últims partits".

Sobre el Mundial de Clubs –que el Barça juga aquesta setmana al Japó–, el tècnic ha assegurat que ha dit als seus jugadors que no perdin "aquesta oportunitat de guanyar" el títol.

"Ens juguem ser el millor equip del món", ha sentenciat. En aquesta línia, Guardiola ha dit que el seu equip no es pot considerar el millor del món fins que no torni a guanyar el Mundial de Clubs.

L'entrenador de Santpedor ha opinat que el més important és que els jugadors s'adaptin a l'horari japonès –vuit hores més que a Catalunya–, que gaudeixin del temps lliure i que es preparin per als dos propers partits, alhora que ha remarcat que el Barça ha anat al Japó "a guanyar".

A més, Guardiola ha mostrat de nou el màxim respecte al rival, en aquest cas, l'Al Sadd de Qatar, que s'enfrontarà als blaugranes aquest dijous a partir de dos quarts de dotze, hora catalana.

D'altra banda, el tècnic barcelonista ha aprofitat per desitjar que el Japó "es recuperi aviat de la tragèdia", en referència al terratrèmol i tsunami que va arrasar el nord-est del país l'11 de març d'enguany.

L'entrenador blaugrana ha donat festa als 27 jugadors que hi han anat convocats fins a aquest dimarts al migdia, després del primer entrenament a Yokohama, on s'allotja l'equip.

En aquesta primera sessió la plantilla ha fet estiraments amb pilota, rondos, carreres i una xerrada amb el cos tècnic.

stats