BARÇA
Esports 05/07/2012

Zubizarreta: "Keita és un jugador que valorem enormement i que volem tenir a la plantilla"

El secretari tècnic del Barça espera que el jugador malià segueixi al club i dóna ànims a Abidal perquè segueixi la seva recuperació

Ara
1 min
Andoni Zubizarreta, durant la presentació de Jordi Alba

BarcelonaAndoni Zubizarreta, secretari tècnic, ha confirmat aquest dijous a la presentació de Jordi Alba que el Barça "encara espera una resposta de Seydou Keita" a l'oferta que el club li ha presentat perquè segueixi al Barça. "És un jugador que valorem enormement i volem tenir-lo a la plantilla. Esperem que ens sigui que sí, que es vol quedar", ha explicat Zubizarreta en ser qüestionat sobre Keita.

A més, Zubizarreta ha explicat que tots els jugadors començaran la pretemporada el proper dia 16 de juliol, tot i que els jugadors que han disputat l'Eurocopa tornaran el dia 30 a la disciplina blaugrana. Respecte a Thiago Alcántara, 'Zubi', ha dit que "ha passat avui proves, que ha fet un gran esforç per ser als Jocs Olímpics, però encara tenia una petita fissura i no era apte per jugar", ha comentat l'exporter del Barça.

Per acabar, Zubizarreta no ha volgut comentar si el club està negociant el fitxatge d'un central o s'un davanter i ha dit que "nosaltres no transmetem les negociacions que fem".

Ànims cap a Abidal

Zubizarreta, a més, ha volgut deixar clar que Alba "no és el substitut d'Abidal" i ha aprofitat per desitjar la millor recuperació possible al jugador francès, al qual ha desitjat que "continuï en el mateix camí".

stats