Publicitat
Publicitat

FUTBOL SALA

El Barça posa en joc el liderat de la LNFS a la pista de l'Inter Movistar

L'empat de l'Inter a la pista del Llevant ha donat el liderat als homes de Marc Carmona

El Barça tanca la primera volta en un partit que pot decidir el liderat de la LNFS (13 h) a la pista de l’Inter Movistar. “Esperem un partit apassionant, espectacular, molt interessant, molt tens, amb un equip que està invicte a la Lliga des de fa molt de temps”, ha declarat Marc Carmona.  Els blaugranes viatgen a Alcalá amb la idea d’emportar-se els tres punts i no especular amb el resultat. Carmona ho ha definit de manera molt clara: “És un esport en què pensar en empats és absurd. No viatgem per empatar, la intenció és fer un bon partit i veure si arribem al final amb opcions d’emportar-nos-el”.

L’entrenador blaugrana reconeix que l’equip arriba en un bon moment de joc. “Arribem prou bé. Hem anat creixent en quasi tot, som més sòlids que al principi, hem de millorar en la continuïtat en el joc amb pilota, però arribem en un bon moment per poder competir molt bé allà”. I no n’hi haurà prou a estar bé una gran part del xoc. Carmona exigeix concentració màxima i 40 minuts de joc continuat: “És un dia d’aquests en què no val fer vint minuts bons, 25 o 30. Si volem guanyar hem de ser un equip amb majúscules i fer quaranta minuts molt bons des del punt de vista de la solidesa i d’atacar bé”.

L’empat inesperat de la jornada 14 per part de l’Inter a la pista del Llevant UD DM ha estat inesperat, però mercès a això el Barça és líder de la LNFS.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT