FUTBOL SALA
Esports 06/02/2015

El Barça empata a Saragossa i pot perdre el liderat de la LNFS (4-4)

Ferrao ha estat expulsat durant la primera part i no podrà jugar la propera jornada

Wilde, durant el partit de la setmana passada / LNFS

BarcelonaEl Barça de futbol sala, sense Jesús Aicardo, que encara arrossega molèsties al genoll esquerre, i Cristian, que s’està recuperant de l’operació al genoll, ha empatat a la pista del DLink Saragossa (4-4) en partit de la 21a jornada de la LNFS. Amb aquest empat, el Barça perd el liderat ja que l'Inter Movistar ha derrotat per 3-6 e ElPozo.

Bateria ha fet el 0-1 després d'un bon inici de partit dels homes de Marc Carmona, amb un xut amb la dreta, però Lin s'ha fet el gol de l'empat aragonès (1-1, 6'). Als 11 minuts, el joc col·lectiu blaugrana ha permès a Rafa Usín marcar el segon gol visitant, però la reacció local ha arribat amb dos gols ràpid, amb gols de Catela i un de Modrego de penal (3-2, 18'). Just abans del descans, Ari Santos ha empatat (3-3). Durant el primer temps, el blaugrana Ferrao ha estat expulsat i no podrà jugar la propera jornada.

A la segona part, el duel igualat, ha fet el 3-4 gràcies a Saad (23'), però David Ruíz ha empatat acte seguit (4-4, 24'). Amb aquest gol el DLink s'ha tancat, frustrant els atacs d'un Barça que ho ha intentat de totes formes sense sort. Al final, els dos equips han buscat el triomf amb porter-jugador, amb una falta de Sedano sobre Caio Alves en el darrer minut que ha provocat les queixes dels aragonesos.