Esports 20/05/2016

El Barça Lassa torna a vèncer al Santa Coloma i ja és a les semifinals dels 'play-off' (6-1)

R.r.
El Barça Lassa ha accedit a les semifinals dels 'play-off' després de vèncer al Santa Coloma

BarcelonaEl Barça Lassa ha derrotat al Catgas Santa Coloma (6-1) en el segon partit dels quarts de final dels 'play-off' pel títol de la LNFS i ja és a les semifinals. No caldrà, per tant, disputar un tercer partit al feu blaugrana.

Els colomencs han donat la cara en un primer temps força disputat, on han obligat a Paco Sedano a realitzar diverses intervencions providencials. Els blaugranes no s'han limitat a aguantar el xàfec, i han respost amb el gol de Dyego a dos minuts pel descans. La reacció dels visitants no s'ha fet esperar, i ha arribat en forma d'empat d'Adolfo a pocs segons pel descans.

Al segon temps, l'empenta dels locals s'ha transformat en tres gols de Gabriel, Ferrao, Wilde i un doblet d'Aicardo que han desequilibrat el duel i l'eliminatòria.

Amb aquest, els blaugranes s'han imposat al Santa Coloma en els cinc partits disputats aquest curs. Els anteriors es van resoldre per 2-4 a la Copa Catalunya, 6-7 i 5-2 a la Lliga regular i 1-2 al primer partit dels quarts de final.