HANDBOL
Esports 19/11/2017

El Barça Lassa es complica les opcions de ser primer de grup a la Champions d'handbol (31-28)

Els últims cinc minuts condemnen l'equip de Xavi Pascual a la pista del Pick Szeged hongarès

Timothey N'Guessan, del Barça Lassa, durant el partit contra el Pick Szeged

BarcelonaEl Barça Lassa s'ha complicat les opcions de ser primer de grup a la Champions d'handbol després de perdre a la pista del Pick Szeged hongarès (31-28), en un partit gris de l'equip que entrena Xavi Pascual, que no ha pogut donar el cop decisiu al rival en els moments que havia aconseguit situar-se amb avantatge al marcador.

El últims cinc minuts han estat especialment letals: s'ha passat de l'empat a 25 al 31-28 definitiu. L'efectivitat dels locals Zsolt Balogh (9 gols de 10 llançaments) i Sigurmannsson (6 de 6 des de 7 metres) han estat clau.

El Barça Lassa ocupa la quarta posició del grup A, amb quatre victòries, dos empats i dues derrotes, i ja a tres victòries del líder, el Vardar. El pròxim partit europeu serà dijous, també a fora de casa, contra el Zagreb, només dos dies després del derbi català a Granollers.