Esports 09/12/2017

El Barça Lassa retroba el camí de la victòria a l'Asobal (38-26)

El Fraikin Granollers derrota el Benidorm (25-20) i manté les opcions de ser a la Copa Asobal

Yanis Lenne, jugador del Barça Lassa d'handbol

Jornada rodona per als dos equips catalans de la Lliga Asobal, en especial per al Barça Lassa, que s'ha retrobat amb la victòria després de cedir un empat a Guadalajara. Els homes de Xavi Pascual han superat l'Helvetia Anaitasuna (38-26) en un partit en què han recuperat les millors sensacions.

Gonzalo Pérez de Vargas ha estat el protagonista del partit a la primera meitat, amb 11 aturades en els primers 30 minuts i un 60% d'encert. La solidesa defensiva ha permès marxar al descans amb deu punts d'avantatge (18-8) i ampliar el marcador a la represa amb Mem, Gómez i Jallouz com a màxims anotadors amb cinc dianes per cap.

També li han anat bé les coses al Fraikin Granollers, que ha superat per 25-20 el Benidorm en un partit igualat i en què han pres protagonisme les defenses, especialment sòlides al primer temps, que s'ha acabat amb un ajustat empat a 8. A la represa, els visitants han agafat un lleuger avantatge de dos gols, però el Fraikin ha reaccionat a temps, s'ha situat amb avantatge i ja no ha deixat de liderar el partit.

Amb Bernatonis (5) i Cañellas (4) com a màxims anotadors del conjunt vallesà, el Fraikin manté amb aquesta victòria les opcions de ser a la Copa Asobal. Per aconseguir-ho, haurà de vèncer a la pista del Quabit Guadalajara en la pròxima jornada.