HOQUEI PATINS
Esports 06/04/2013

El Barça apallissa el SHUM i es situa a sis punts del Liceo (6-0)

L'empat a tres dels gallecs amb el Vic permet els homes de Ricard Muñoz retallar dos punts al líder de l'OK Lliga

Jordi Graell
1 min
Marc Torra, celebrant un gol al Palau Blaugrana

BarcelonaEl Barça ha golejat el SHUM Maçanet per 6-0 i d'aquesta manera l'equip blaugrana retalla dos punts al líder de l'OK Lliga, el Coinasa Liceo, que ha empatat a tres amb el Vic. Els homes de Ricard Muñoz no han tingut cap problema per superar el Maçanet i a manca de vuit jornades pel final de la lliga es col·loquen a sis punts del Liceo, mentre que amb la derrota el Maçanet entra en zona de descens.

En canvi, el Fergo Aisa Sant Feliu, tot i que se li ha escapat la victòria a manca de tres minuts pel final per culpa d'un gol de falta directa de Pelicano, gràcies a l'empat a tres amb el Lloret agafa una mica d'aire i es situa amb un punt de marge respecte les posicions de descens. Finalment, en l'últim partit disputat aquesta tarda, l'Igualada ha derrotat en un partit boig el RDI Vilanova per 6-5 i s'apropa a les posicions d'accés a la Lliga Europea, que ara té a tres punts.

Demà al migdia es completarà la 22a jornada amb l'ICG Software Lleida- Calafell Tot l'Any, l'Enrile PAS Alcoi- Voltregà i el Noia Freixenet- Reus Deportiu, que tot i que en un principi estava programat per aquesta tarda, un problema d'humitat de la pista ha obligat a ajornar el partit.

stats